Pipedrive'i kommunikatsiooni­juhina asus tööle Liina Vahtras

Liina Vahtras
Liina Vahtras

Enne Pipedrive’is tööleasumist nõustas Liina Vahtras endist peaministrit Taavi Rõivast strateegilistes ja e-riigi küsimustes ning jätkas Taavi Rõivase nõunikuna tööd ka Riigikogus.

Aastatel 2011-2015 töötas ta Nortali kommunikatsiooni- ja turundusjuhina ning aastatel 2007-2010 peaminister Andrus Ansipi büroos nõuniku ametikohal. Liina on olnud Reformierakonna avalike suhete juht ning erakonna strateegilise kommunikatsiooni juht. Lisaks on ta töötanud erinevatel ametikohtadel EMT-s, sealhulgas olnud ettevõtte e-kanalite turundusjuht. 

Vahtrasel on bakalaureusekraad inglise keele ja kirjanduse erialal Tartu Ülikoolist ning hetkel õpib ta Tallinna Tehnikaülikooli e-riigi tehnoloogiate ja teenuste magistriprogrammis.

"Pipedrive’il on väga tugev toode ja kultuur, professionaalsed ja ettevõtte arengule suunatud töötajad. Mul on väga hea meel, et saan firma kasvule sedavõrd rahvusvahelises tiimis kaasa aidata. Hetkel on mu fookus peamiselt tööandja kuvandi ja ettevõtte sisekommunikatsiooni paremal korraldamisel, aga ka Pipedrive’i väliskommunikatsiooni tegevuste planeerimisel Eestis ja Portugalis," ütles Vahtras.

Pipedrive on 2010. aastal asutatud ettevõte, mis pakub müügijuhtimistarkvara väikestele ja keskmise suurusega müügitiimidele. Pipedrive on loodud müügijuhtidelt müügijuhtidele ja eristub selle poolest, et lähtub tegevustepõhise müügi filosoofiast. Pipedrive'i tarkvara keskmes on nn müügitoru protsess, mis annab müügist hea ülevaate ning tagab selle, et olulised tehingud ei jääks toppama. 

Ettevõtte neljas kontoris New Yorgis, Lissabonis, Tallinnas ja Tartus töötab üle 250 töötaja 20 eri rahvusest ning Pipedrive'i kasutab enam kui 50 000 ettevõtet üle kogu maailma.

Pipedrive nimetati 2016. aastal Eesti parimaks tööandjaks.

Pipedrive on kaasanud rohkem kui 30 miljoni dollari eest investeeringuid firmadelt Atomico, Bessemer Ventura Partners, Rembrandt Venture Partners, Paua Ventures ja ingelinvestoritelt nagu Taavet Hinrikus (TransferWise’i kaasasutaja) ja Andy McLoughlin (eduka tehnoloogiafirma Huddle asutaja).

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018