Tehnoloogia­ettevõtte NEXD uueks juhiks sai Alex Rahaman

Alex Rahaman
Alex Rahaman

Tehnoloogiaettevõtte NEXD uueks juhiks sai Alex Rahaman. Varasemalt on Rahaman olnud mobiiliplatvormi StrikeAd looja ja tegevjuht, mille ostis 2015. aastal ära tuntud reklaamiplatvorm Sizmek.

Koos Alexi tulekuga kolib NEXD oma peakontori Londonisse, kus jätkatakse uue hooga ettevõtte laiendamist. Londonis resideerudes teeb Alex tihedat koostööd firma asutaja ja juhi Rain Pikandiga, et NEXD’i tegevust rahvusvahelisel skaalal laiendada.

NEXDi loodud reklaamitehnoloogia võimaldab võrreldes HTML5-ga luua ja edastada kordades väiksema kaaluga mobiilireklaame. NEXDi poolt välja töötatud Adcanvas mobiilireklaamide platvorm võimaldab kasutajal luua rich media ja videoreklaame võimalikult väikese mahuga, tegemata sealjuures kompromisse reklaamide kvaliteedis.

“Meie visioon on muuta seda, kuidas inimesed mobiilireklaame kogevad,” ütles Rahaman. “Ilma HTML5-le omaste piiranguteta on meie klientidel võimalik olulisel määral reklaami faili kaalu vähendada, mis omakorda suurendab kasutajate kaasatust ja näitamiste arvu.”

Alex Rahamanil on üle kümne aasta juhtimiskogemust nii New Yorgis kui Londonis. Oxfordi ülikoolis magistrikraadi omandanud Rahaman on StrikeAd’i endine tegevjuht, mis oli üks esimesi DSP-põhiseid mobiiliplatvorme maailmas, mille Rahaman kasvatas kolmel kontinendil tegutsevaks tehnoloogiaettevõtteks.

Rain Pikand ja Alex Rahaman
Rain Pikand ja Alex Rahaman

“Alexi juhiomadused ning mobiilireklaami sektori süviti tundmine kogu maailma tasandil on just see, mida meil vaja, et NEXD rahvusvahelisele areenile viia,” ütles Pikand.

Rahaman lisab: “Mul on väga hea meel töötada sellise unikaalse kooslusega tiimis, kus on olemas nii loov kui tehniline kompetents. Sellisel murrangulisel hetkel ettevõttega liitumine, mil kohalikult tasandilt liigutakse edasi rahvusvahelisele areenile, on mulle väljakutseks, mida põnevusega ootan.”

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018