Case study: Pedigree Found ehk kuidas koeratoidubränd lõi tõeliselt kasuliku mobiilirakenduse

Mida teeb omanik, kui koer kaduma läheb? Tavaliselt tehakse hunnik flaiereid ja kuulutusi, kus on põhiandmed, pildid, kontaktid ja võib-olla ka info leiutasu kohta – ja sõprade ja tuttavate abil kleebitakse need ka naabruskonna plankudele ja postidele. Kuid mis oleks, kui see kõik toimuks vaid paari nupuvajutusega? Lae üles pilt, lisa vajalik informatsioon ning saada hetkega tuhandetele inimestele 2,5km raadiuses. Näide hüper-lokaalsest kommunikatsioonist ehk lugu sellest, kuidas tuntud koeratoidubränd Pedigree lõi tõeliselt kasuliku mobiilirakenduse.

2014. aasta lõpus sai Uus-Meremaa agentuur Colenso BBDO ülesande välja töötada loomatoidu staarbrändi Pedigree globaalne relansseeringukampaania. Töös osalesid ka New Yorgi, Venemaa ja Brasiilia agentuurid. Colenso võeti kampa põhjusel, et uus-meremaalased on suured loomaarmastajad: tervelt 70% elanikkonnast omab lemmiklooma ning kolmandik neist on koeraomanikud. See kõrgeim protsendimäär kui

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

RICKMAN TRADE OÜ is looking for a JURA PRODUCT MANAGER

Rickman Trade OÜ

26. oktoober 2018