Alustas iganädalane turundus-podcast Idea360

Agentuur Idea alustas iganädalase podcast’iga Idea360, kus arutletakse kommunikatsiooni, turunduse ja äride kasvatamisega seotud teemadel.

Saade on tellitav telefoni ning kuulatav veebist www.idea.ee/saade.

“Turundus ja kommunikatsioon on mitmetahuline ning väga kiiresti arenev valdkond, millel on tihedad seosed juhtimise, tootearenduse ja näiteks ka klienditeenindusega. Seetõttu on teemasid, millest turunduse kontekstis rääkida, väga palju,” ütles Kuldar Kullasepp, Idea sisuturundustiimi juht, kes on ühtlasi saate produtsent ja üks saatejuhte.

Idea360 kaassaatejuhi, sisuturundustiimi konsultandi Egle Loori sõnul on igal neljapäeval “eetrisse jõudva” podcast’i eesmärk rääkida turundus- ja kommunikatsioonihuvilistega just neist teemadest, mis arutamist vajavad. “Esimeses saates rääkisime klienditeekonnaetappidest, teises saates tuleb juttu H2H turundusest, järgnevate saadete teemad katavad aga influential-marketing’i, loovust ja mitmeid teisi turundaja igapäeva puudutavaid teemasid. Kindlasti ootame ka kuulatajatelt ettepanekuid saatekülaliste ja -teemade osas,” lisas ta.

Saatetegijad ootavad podcast’e kuulama nii valdkonna tõelisi professionaale kui ka tudengeid ja niisama asjahuvilisi. 

Idea360 jõuab kuulajateni neljapäeviti. Kõik saated on alati järelkuulatavad aadressilt www.idea.ee/saade, kuhu on oodatud ka tagasiside ning ettepanekud teemade ja külaliste osas. Saadet saab tellida ka podcastina Apple Podcasts teenusest ja kuulata Soundcloudist.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

CITY KLIIMA OÜ otsib KÜTTESEADMETE MÜÜGIJUHTI

Finesta Baltic OÜ

24. august 2018