Stigo uus turundusjuht on Kristine Veinberg

Kristine Veinberg
Kristine Veinberg

18. aprillist 2017 juhib Stigo turundust pikaaajalise turunduskogemusega Kristine Veinberg. Eelnevalt töötas Kristine Tikkurila Baltikumi turundusjuhina, kus ta vastutas Tikkurila ja Vivacolori kaubamärkide turunduse, väliskommunikatsiooni ning tootejuhtimise eest Balti riikides.

Varasemalt on Kristine töötanud projektijuhina loovagentuuris Kolm Karu (Publicis) ning turundusspetsialistina Eesti Päevalehes.

„Uus töö Stigos on tõeliselt põnev ja teistmoodi väljakutse," ütles Kristine. „Eestis disainitud ja väljatöötatud elektriroller Stigo on väga unikaalne toode kogu maailmas, mille tutvustamine ning turundamine on iga turundusinimese jaoks harukordne võimalus. Kuna Stigo alustas masstootmisega alles eelmise aasta keskel, siis on meie jaoks ühtemoodi olulised nii müügivõrgu laiendamine Euroopas, Aasias ja Ameerikas, kui ka Stigo erakordse loo jutustamine meie tänastele ja tulevastele Stigo fännidele üle maailma.“

Stigo OÜ peakontor Eestis tegutseb e-rolleri disaini, arenduse ja turundusega, Hiina ühisettevõte vastutab tootmise ning kvaliteedi eest. Eesti disaineri Matti Õunapuu poolt loodud Stigo elektrirolleri missiooniks on lahendada nende linnainimeste liikumismured, kelle jaoks on olulised elektrirolleri kiiresti lahti ja kokku pakkimise ning siseruumidesse kaasavõtmise võimalus. Aastate jooksul on Stigo pälvinud mitmeid erinevaid kõrgelt hinnatud disainiauhindu üle maailma.

Stigo
Stigo

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

CITY KLIIMA OÜ otsib KÜTTESEADMETE MÜÜGIJUHTI

Finesta Baltic OÜ

24. august 2018