ETKALiga liitus loovagentuur Newton

Loovagentuur Newton astus Eesti Turunduskommunikatsiooni Agentuuride Liidu (ETKAL) liikmeks.

Newtoni tegevjuhi Tiina Miku sõnul astuti ETKAL-isse, kuna liitumine on loomulik ja vajalik. ‘’ETKAL seisab kogu meie valdkonna eest ja on elementaarne, et agentuur ei ole kõrvaltvaataja, vaid panustab ka ise selle arengusse’’ sõnas Mikk. 

ETKALi tegevjuht Lola Tehver rõõmustab: “Meil on hea meel, et agentuur Newton otsustas meiega liituda. Oleme tegelikult Newtoniga liiduväliselt juba pikemat aega koostööd teinud ning lõpuks sai koostöö ka ametlikult ära vormistatud".

Viimase aasta jooksul on ETKAL-ga liitunud seitse agentuuri.

ETKAL on turundus- ja kommunikatsiooniteenuseid pakkuvate äriühingute (reklaami-, meedia-, disaini-, digitaal-, suhtekorralduse- ja üritusturundusfirmade) ühendus.

Liidu eesmärk on liikmete ühishuvide esindamine, suhtlemine riigi- ning kohalike omava-lituse asutustega, liikmesettevõtete teenuskvaliteedi parandamine ja ühtlustamine ning klientide konkurentsivõime parandamine.

Kõiki Eestis turunduskommunikatsiooniteenuseid pakkuvaid ettevõtteid ühendav liit asutati 2013. aastal. ETKALi eelkäijateks võib lugeda 1998. aastal asutatud Eesti Reklaamiagentuuride Liitu ja 2005. aastal asutatud Üritusturundusagentuuride Liitu.

ETKAL kutsub endaga liituma agentuure, kelle jaoks on oluline sektori areng ning kes tahavad ise ka kaasa rääkida.

Lisainfo
Lola Tehver
Tegevuht
lola.tehver@etkal.ee 
Eesti Turunduskommunikatsiooni Agentuuride Liit
www.etkal.ee 

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018