Passwordil tuleb juttu Eesti rahvastiku trendidest ja nende mõjust tarbimisele

Mare Ainsaar
Mare Ainsaar

Passwordi programmi lisandus ettekanne "Eesti rahvastiku trendid ja nende mõju tarbimisele". Seekordne Password keskendub tarbijatele - nende käitumisele ja nende mõistmisele. Vaatame olulisemaid tarbijatrende nii Eestis kui maailmas ja analüüsime tarbijate käitumist.

Ettekanne "Eesti rahvastiku trendid ja nende mõju tarbimisele" toimub reedel, 17. märtsil kl 12.00 - 12.30 Passwordi suurel laval.

Esinevad:

Mare Ainsaar, Tartu Ülikooli sotsioloogia ja sotsiaalpoliitika vanemteadur

Mare Ainsaar on teadlane ja õppejõud. Enam kui 25 aastat töötanud rahvastiku, sündimuse ja rände küsimustega. Ta kaitses 2004. aastal Soomes Turu ülikoolis sotsiaalpoliitika valdkonnas doktoritöö ja on töötanud Tartu Ülikoolis, Saksamaa ja Soome ülikoolides ning kolme eesti rahvastikuministri nõuandjana. Ta on enam kui 200 teadusartikli autor ja viimastel aastatel uurinud teiste teemade seas Eesti rahva vastuvõtuvõimet immigratsioonile.

Toomas Danneberg
Toomas Danneberg

Toomas Danneberg, rahvusvahelise koostöö prorektor, Estonian Business School

Toomas Danneberg on töötanud turunduses 1996. aastast alates. Turunduskarjääri alustas Rabobank Internationalis, Hollandis. Sealt edasi jätkas tööd Eestis AGECOM-is, Hoiupangas ning Hansapangas. 2001. aastal lõi ta turundusteenustele spetsialiseerunud ettevõtte - Know-How Centre, mis pakub nõustamisteenust ning koolitust turunduse ja ettevõtte äriedenduse alal. Alates 1998. aastast on Toomas Danneberg olnud turunduse juhtimise lektor erinevates Eesti ülikoolides, sh EBSis. Aastast 2004 on ta maailma juhtiva eristumise valdkonna konsultatsiooniettevõtte Trout & Partner Baltikumi esindaja. EBSi prorektori tööülesandeid täidab ta alates 2013. aastast.

Aasta Turundussündmuse Password 2017 teemaks on tänavu "Business Meets Consumer". Vaata www.password.ee ja registreeri end hiljemalt 3. veebruaril soodushinnaga!

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

RUTHIE BELLE otsib TURUNDUSJUHTI

Ruthie Belle OÜ

22. veebruar 2019

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib TURUNDUSE SPETSIALISTI

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

31. jaanuar 2019