Saa tuttavaks: Aasta Turundustegu 2016 þürii

Piret Reinson
Piret Reinson

Vaata, kes kuuluvad tänavu Aasta Turundustegu auväärsesse þüriisse. NB! Konkursile tööde esitamise tähtaeg on 15. veebruar 2017!

Piret Reinson, turundusjuht, EAS 
Viimased 16 aastat turundus- ja kommunikatsioonijuhina erinevates ettevõtetes töötanud Piret Reinson on alates 2016. a juunist Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) turundusjuht ning Eesti disainimeeskonna EASi poolne eestvedaja. EAS koos Tallinkiga oli Aasta Turundustegu 2015 võitja

Enne EASiga liitumist juhtis Piret üle kuue aasta Nordea panga turundusvaldkonda. Veelgi varasemalt, aastatel 2006-2010, töötas ta turundusjuhina Swedbankis ja aastatel 2000-2005 Eesti Televisiooni turundus- ja kommunikatsioonijuhina. Piret on õppinud Tartu Ülikoolis inglise filoloogiat ja majandust, täiendanud end EBSis ärijuhtimise erialal ning on Tallinna Ülikooli sotsiaalteaduste magister.

Kaarel Mikkin
Kaarel Mikkin

Kaarel Mikkin, teenusedisainer, partner ja kaasasutaja, Brand Manual
Kaarel on teenusedisainer ning teenusedisaini ja brändinguga tegeleva agentuuri Brand Manual üks asutajatest ning tegevjuht. Enne Brand Manuali asutamist töötas Kaarel üle seitsme aasta Divisioni strateegiadirektorina. Varem on ta töötanud ka agentuurides Kolm Karu (Publicis) ja Artmiks (Ogilvy & Mather).

Indrek Viiderfeld
Indrek Viiderfeld

Indrek Viiderfeld, partner ja loovjuht, Tabasco
Indrek Viiderfeld on partner ja loovjuht reklaamiagentuuris Tabasco, mis möödunud aastal pärjati Kuldmuna konkursil Aasta Agentuuri tiitliga. Enne Tabasco asutamist 2009. aastal töötas Indrek loovjuhina reklaamiagentuurides TBWA Estonia ja Indigo Bates. Karjääri reklaamivaldkonnas alustas ta 1998. aastal vabakutselise copywriterina. Indrek on lisaks kohalikele konkurssidele osalenud ka mitmete rahvusvaheliste reklaamiauhindade þürii töös, nt Ad Black Sea festivalil, Yerevan International Communications biennaalil, White Squate festivalil, KIAFil jne.

Britte Maidra
Britte Maidra

Britte Maidra, tegevjuht, Carat Eesti
Britte Maidra on alates 2015. a novembrist Dentsu Aegis Network gruppi kuuluva meediaagentuuri Carat Eesti tegevjuht. Enne meediaagentuuri suundumist töötas Britte pikalt kaubandusvaldkonnas - viimati Bauhofi turundusdirektori ja arendusjuhina ning veelgi varem Skechersi brändijuhina Baltikumis. Lisaks on ta tegutsenud aastaid ka ettevõtjana müügi- ja nõustamisteenuste valdkonnas.

Hendrek Kraavi
Hendrek Kraavi

Hendrek Kraavi, strateegia- ja loovjuht, ADM Interactive
Hendrek Kraavi alustas oma karjääri turundusmaailmas 1993. aastal, esialgu copywriterina, hiljem AD-na. Tee internetiturunduse juurde leidis ta mõne aasta hiljem, mil temast sai 1998. aastal Halo Interactive DDB loovjuht. 2002. aastast asus Hendrek tööle Elioni veebiüksuse juhina. Eesti suurmas digiagentuuris ADM Interactive töötab ta alates aastast 2009.

Signe Suur
Signe Suur

Signe Suur, müügidirektor, TV3
Signe Suur on TV3-s töötanud alates 2008. aastast, alustades võtmekliendi haldurina ning mõni aasta hiljem TV3 kliendisuhete- ja müügijuhina. Alates 2015. aastast juhib Signe MTG Eesti grupi müüki ning TV3 üritusturundust. Enne TV3 tööle asumist on Signe omandanud kogemusi müügis ja turunduses tervisespordi valdkonnas ning kaasprodutsendina teleproduktsioonifirmas Filmimees. Signe on omandanud Tallinna Ülikoolis magistrikraadi organisatsioonikäitumise erialal. Tema kirgedeks on rõivaste disain, muusika, sport ja reisimine.

Britta Ratas
Britta Ratas

Britta Ratas, turundusdirektor, Kaubamaja
Britta Ratas on alates 2015. a jaanuaris Kaubamaja turundusdirektor. Varasemalt töötas ta pikalt Kaubamaja moeturunduse spetsialisti ja ajakirja „Hooaeg“ peatoimetajana. Lisaks on Britta aastaid töötanud vabakutselise stilistina ning 2011-2014. aastatel ka ajakirja Mood moetoimetajana. Ta on lõpetanud EBSis võõrkeelte ja ärikorralduse eriala.

Heidi Reinson
Heidi Reinson

Heidi Reinson, Käitumisteaduste ekspert Kantar Emoris
Tarbijakäitumise õppejõud SSE Riias (Stockholm School of Economics in Riga)

Tutvu konkursi reeglitega: http://www.bestmarketing.ee/uudised/2016/12/21/aasta-turundustegu-2016-reglement 

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018