Liviko Crafter's London Dry Gin pakend maailma 100 parima hulgas

Liviko Crafter's Gin
Liviko Crafter's Gin

Liviko Crafter's London Dry Gin pakend valiti maailma mainekama pakendiblogi Dieline poolt 100 parima hulka. Pakendi loojaks on agentuur Koor.

Dieline lehel kirjutatakse Liviko toote kohta, et kui Crafter's Gin on pooltki nii värskendav kui selle pakend, tuleks see kindla peale endale soetada. Safiir-sinine on hästi silma torkav, läikiv muster lisab pakendile tekstuuri ning fondivalikus peegeldub toote peen maitse. Pudeli puidune kork annab aimu, et tegemist on maalähedase tootega, mille koostisained on looduslikku päritolu. Kogu kombinatsioon on rafineeritud ja vastavuses joogi endaga, mida toodetakse spetsiaalselt valitud koostisainetest.

Agentuuri Koor eesmärk oli disainida pakend, mis paistaks küllastunud turul silma ja eristuks. Gin’i toodetakse väikestes kogustes ning sildid kleebitakse peale käsitööna, mis lisab ilmselt paraja annuse väärikust nii pakendi sisule kui välimusele.

Agentuur: Koor

Loe uudist siit

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018