ETKALiga liitus reklaamiagentuur Tank

Reklaamiagentuur Tank astus Eesti Turunduskommunikatsiooni Agentuuride Liidu (ETKAL) liikmeks, mis kasvatas liidu liikmete arvu 29-ni.

Joel Volkovi sõnul astus Tank ETKALisse, kuna usub Eesti reklaamisektori tulevikku. “Üksjagu on tehtud, aga veelgi rohkem on veel teha. Liit ei tohi jääda vaid vaidluste ja probleemide lahendamise kohaks,” ütles Volkov.
 
Tanki loovjuht lisas, et ETKAL peab olema särav ja ennekõike tööstusharu igas mõttes edasiviiv ühing.
 
“Selle saavutamine on aga puhtal kujul meie endi kätes,” lisas Volkov.” Loodan, et Tanki eeskuju nakatab ka teisi reklaamitegijaid, kes tahavad asju tõsiselt paremaks muuta. Kui 90ndate teises pooles asutasime ERALi, siis nägime, et see on vägagi võimalik. Nüüd teeme seda taaskord.”
 
ETKAL on turunduse ja kommunikatsiooniteenuseid pakkuvate  äriühingute (reklaami-, meedia-, disaini-, digitaal-, suhtekorralduse-, üritusturundusfirmade) ühendus.
 
Liidu eesmärk on liikmete ühishuvide esindamine, suhtlemine riigi- ning kohalike omavalitsuse asutustega, liikmesettevõtete teenuskvaliteedi parandamine ja ühtlustamine ning klientide konkurentsivõime parandamine.
 
Kõiki Eestis turunduskommunikatsiooniteenuseid pakkuvaid ettevõtteid ühendav liit asutati 2013. aastal. ETKALi eelkäijateks võib lugeda 1998. aastal asutatud Eesti Reklaamiagentuuride Liitu ja 2005. aastal asutatud Üritusturundusagentuuride Liitu.

Kutsume ETKALiga liituma agentuure, kelle jaoks on oluline sektori areng ning tahavad ise ka kaasa rääkida!

Lisainfo
Lola Tehver
Tegevuht
Eesti Turunduskommunikatsiooni Agentuuride Liit
www.etkal.ee

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018