The Best of Global Digital Marketing 2017

Kaader OK Go videost Upside Down & Inside Out
Kaader OK Go videost Upside Down & Inside Out

The Best of Global Digital Marketing konverents on taas 25. jaanuaril Eestis - uue sisu ja uute esinejatega! Konverentsil esineb enim auhinnatud loovjuht Venemaal, reklaamiagentuuri Voskhod omanik Andrey Gubaydullin. Maailma edukate digiturunduse kampaaniate analüüsi teeb Hando Sinisalu.

Mustamäe Apollo Kinos toimuv konverents paneb alguse The Best of Global Digital Marketing World Tour 2017 maailmaturneele, mille käigus külastatakse konverentsiga enam kui 30 linna (Kuala Lumpur, Johannesburg, Praha, Ljubljana, Istanbul, Manila jt) üle kogu maailma.

The Best of Global Digital Marketing on unikaalne konverentsiprogramm, mis koosneb viimaste aastate parimate digitaalturunduse tööde analüüsist. Tallinnas astub üles 6 esinejat – Eestist, Lätist, Leedust, Venemaalt ja Hollandist - kes võtavad lähema vaatluse alla ligi 20 edukat digitaalturunduse kampaaniat. Eesmärk on analüüsida tööde sisu ja tulemuslikkust, mitte lihtsalt meelelahutuslikke reklaame näidata.

The Best of Global Digital Marketing on mõeldud eelkõige ettevõtete turundusjuhtidele ja agentuuride strateegilistele planeerijatele – kõigile, kelle töö on digitaalturunduse integreerimine ettevõtte turundusmiksi. Iga case study puhul analüüsime kriitilisi edutegureid ja toome välja, mida just Sina nendest töödest õppida võiksid.

Tutvu programmiga The Best of Global Digital Marketing 2017

Registreerimise tähtaeg: 20. jaanuar

Osalustasu: 229 € + km

Toetab: www.adform.com 

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018