Optimist Digitali online turunduse juht on Helen Kondoja

Helen Kondoja
Helen Kondoja

Optimist Digitali jaoks on kätte jõudnud põnevad ajad. Algselt valdavalt arendusoskuste poolest hinnatud ettevõtet ootab ees kasvamine täisteenust pakkuvaks digiturundusüksuseks.

Varasemalt on Helen töötanud Telia e-kommunikatsiooni ja online meedia juhina, tänu millele on tal väga hea ülevaade Eesti digiturundusmaastikust. Olles hiljuti läbi viinud Eesti suurima digiagentuuride konkursi Teliale koostööpartnerite leidmiseks, teab ta täpselt, milline peab üks õige digiüksus olema. 

“Optimisti sidusettevõtted katavad juba täna suure ja olulise osa meie klientide vajadustest, aga ma ei tee saladust, et osad kompetentsid on meil majasiseselt puudu. Hoiamegi hetkel esimese sammuna silmad lahti, et leida juurde eraldi spetsialisti Google’i teenuste jaoks ning samuti vaatame ringi veel ühe tehnilise html5 bännerimeistri järgi,” on Heleni esimene kokkuvõte Optimist Digitali digiturunduse valdkonna juhina.

Helen kuulub tänavu ka Digitegu þüriisse. Loe konkursi kohta lähemalt: Aasta Digitegu 2016

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018