Margus Randmäe lahkus agentuuri Must juhi kohalt

Margus Randmäe
Margus Randmäe

Ettevõtte juhtimisega seotud tegevused võtab üle uus juhatuse liige ja Musta kaas-asutaja Henrik Raave.

"Lahkusin, kuna Musta partnerid ning asutajad on peale mõningaid eemaloldud aastaid taas igapäevaselt aktiivselt Mustas toimetamas ning hetkel otsustanud agentuurist kaotada eraldiseisva tegevjuhi koha. Ettevõtte juhtimisega seotud tegevused võtab üle uus juhatuse liige ja Musta kaas-asutaja Henrik Raave," rääkis Margus Randmäe.

"Minul täna midagi konkreetset käsil veel ei ole. Mõned mõtted ja pakkumised on tulnud, eks lähiaeg ilmselt annab ka selles osas selgust, millega edasi tegelen. Esialgu naudin puhkust, olen ideedele ja koostööle avatud,"lisas ta.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018