Autor: Helen Külaots • 28. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balti jaam sai uue stilistika ja veebilehe

www.baltijaam.ee esileht
Tallinna üks suurimaid transpordisõlmi Balti jaam sai endale uue stilistika ja funktsionaalse veebilehe www.baltijaam.ee, kust on võimalik kiiresti leida infot Balti jaamas tegutsevate asutuste kohta ning tutvuda jaama ajalooga.

Balti jaama veebileht on mõeldud kõigile, kes soovivad ühest kohast kätte saada kogu Balti jaama puudutava info. “Siiani puudus linnakodanikul ülevaade sellest, millised teenused jäävad nende miljoni inimese liikumisteele, kes Balti jaama ühes kuus läbivad,” ütles Go Groupi turundusjuht Anu Vane. “Nüüd on võimalik leida kõik oluline mugavalt ühest kohast, olgu siis poodide, pakihoiu, toitlustusasutuste, majutuste, transpordi või muude teenuste kohta.” on ühtviisi kerge kasutada nii arvutis kui ka mobiilis, et informatsioon lahtiolekuaegade ja teenuste asukoha kohta oleks käepärane ja leitav. “Veeb on loogiliseks jätkuks renoveerimis- ja värskendustöödele, mida oleme Balti jaamas viimasel kahel aastal suure hooga teinud,” ütles Go Kinnisvara juhatuse liige Meelis Aab. “Tänavune suurim uuendus on kindlasti paviljonihoone, mis läbib kapitaalremonti ja on eeloleval talvel ajutiselt avatud ürituste korraldamiseks. Oleme värskendanud ka majatagust terrassi ja perroonide ümbrust. Vanalinna ja Kalamaja vahele jäävas Balti jaamas liigub iga päev kümneid tuhandeid inimesi, mistõttu on loogiline, et nad tahavad Balti jaamas oma liikumisteele jääva kohta kiirelt infot leida.”

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700