Idea Groupi sisuturundusjuht on Kuldar Kullasepp

Kuldar Kullasepp
Kuldar Kullasepp

Idea Group täiendab oma sisuturunduse meeskonda ning sellega seoses alustas tiimi juhina tööd 11 aastat töötanud Postimehe eriprojektide juhina töötanud Kuldar Kullasepp.

Kuldar Kullasepp on 11 aastat töötanud Postimehe eriprojektide juhina, mille jooksul juhtinud sadade eritrükiste koostamist ja levitamist Eesti suurima päevalehe vahel. Online-meedia olulisuse kasvades asus ta arendama ja klientidele pakkuma Postimehe veebipõhiseid sulanduva reklaami- (native advertising) ja sisuturundustooteid.

Idea Groupi Eesti juhi Eha Talvist-Reinsalu sõnul on ühe prioriteedina sellel aastal kavas olemasoleva sisuturundustiimi täiustamine. 

Lisaks Kuldarile töötab sisuturunduse meeskonnas konsultandina Egle Loor, sisu tootva projektijuhina Daniil Golubev ja digitaalse innovatsiooni juhina Joao Rei. Vajaduse korral kasutab meeskond loomulikult kõikide Idea Groupi agentuuride abi, olgu selleks siis loovmeeskond, PR või meedia.

Idea Group on kolmes Balti riigis tegutsev turunduskommunikatsiooni kontsern, mille 15 ettevõttes Eestis, Lätis ja Leedus töötab kokku 170 inimest. Eestis kuuluvad kontserni reklaamiagentuur Idea AD, kommunikatsioonibüroo Idea PR, meediaagentuur Idea Havas Media, digianalüütika ettevõte Idea Metrix ja digilahenduste tehnilist teostust pakkuv Idea Lab.

 

 

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018