Saa tuttavaks: Aasta Digitegu 2016 þürii

Karin Maandi
Karin Maandi

Vaata, kes kuuluvad tänavu konkursi Aasta Digitegu auväärsesse þüriisse!

Karin Maandi, Apotheka digitaalturunduse juht. Karin on lõpetanud TTÜ majandus-turundusmagistrantuuri ja tegutsenud turundusvaldkonnas juba üle 6 aasta, sh Baltikumi suurimas reisibüroos Estravel. Praegu juhib ta Apotheka digiturundust Eesti suurimas ravimikontsernis Magnum Grupp. 

Riho Pihelpuu, Eesti suurima digiagentuuri ADM Interactive tegevjuht. Viinud aastatel 2013-2015 Digitegu konkursilt koju võidud 8 kategoorias. 

Karl Pae, Google AdWordsile ja analüütikale keskendunud digiagentuuri ePPC juht. Eelnevalt on Karl töötanud Google'i Euroopa ja USA peakontorites ning harinud ennast maailma tippülikoolis UC Berkeleys. Hetkel on tal fookuses rahvusvaheliste Google'i kampaaniate läbiviimine.

Timo Porval, Lavii turundusstrateeg. Timo on internetiturunduse entusiast, kellele meeldib mõelda projektide suurt pilti ja seda, kuidas kliendi ärile sellest võimalikult palju tulu tuleks. Turundusideedes keskendub ta alati suurele kasutajate kasule. Lemmikteemad, millega kliente aidata, on digiturunduse strateegia, veebilehtede tulemuslikkuse parandamine ja müügimudelite leidmine. 

Viljo Vabrit, ConversionXL Agency tegevjuht. Viljo Vabrit on e-äride tehingute optimeerimise ekspert. ConversionXL Agency on globaalse haardega tehingute optimeerimise agentuur, mis tegeleb suurte, kuni miljarditesse ulatuvate käivetega veebiäride müügi tõstmisega. 

Helen Kondoja, digiagentuuri Optimist Digital online turunduse juht. Varasemalt töötanud Telia e-kommunikatsiooni ja online meedia juhina.

Aasta Digitegu tuleb tänavu uutmoodi: kategooriaid on rohkem, töö esitamine on väga lihtne ja soodne. Ilu ja loovuse hindamise jaoks on konkursse palju, Digitegu hindab tulemuslikkust!

Konkursi tähtaeg on 18. oktoober.

Kui eelmisel aastal maksis konkursil osalemine 399 €, siis sel aastal saad saata töö konkursile vaid 50 € eest! Veel parem, kui esitad 4 tööd, sest sel juhul saad omale ka tasuta kaasa ka Best Interneti ühe-päeva-pääsme!

Võitjad selguvad 3. - 4. novembril Tallinnas Mustamäe Apollo Kinos toimuval Best Internetil!

Loe edasi: Aasta Digitegu 2016 reglement

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018