Chupa Chups ootab Eesti turundajaid külla

Amsterdami Turunduskonverentsi ettevõtete külastuse hulka lisandus maailma üks suurimaid närimiskummi ja maiustuste tootjaid Perfetti Van Melle, kelle tuntuimad brändid Mentos ja Chupa Chups on müügil enam kui 150-s riigis.

16. - 18. novembril toimuva Amsterdami Turunduskonverentsi üks päev on pühendatud tuntud Hollandi ettevõtete külastustele.

Ettevõtete külastuste eesmärk on kohtuda ettevõtte turundusdirektori, tegevjuhi või omanikuga ja õppida selle ettevõtte turunduse- ja müügialastest kogemustest. Tegu ei ole nn „klassiekskursiooni“ stiilis visiidiga! Meie ei lähe ettevõtetesse nende tootmisliine vaatama, vaid õppima seda, kuidas paremini turundada ja müüa.

Tutvu konverentsi kavaga www.amsterdamiturunduskonverents.ee ja registreeri end! Konverentsile on võimalik registreeruda mugava täispaketiga, mille hinna sisse kuuluvad lisaks programmile ka lend, transfeer ja majutus.

Lisaks külastab Eesti delegatsioon veel paljusid tuntud Hollandi ettevõtteid nagu KLM, Heineken, De Kuyper jpt.

www.amsterdamiturunduskonverents.ee

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018