Best Interneti esinejate hulka lisandus Dentsu Aegise strateegia- ja arendusjuht Natalja Piiskoppel

Natalja Piiskoppel
Natalja Piiskoppel

Best Internetil esineb Dentsu Aegis Networki Baltikumi strateegia- ja arendusjuht Natalja Piiskoppel.

Natalja Piiskoppel on Dentsu Aegis Networki Baltikumi strateegia- ja arendusjuhi rolli täitnud alates 2016. a kevadest, mil naases Eestisse pärast kolmeaastast töötamist Saksamaal Vizeum EMEA regiooni strateegiadirektorina.

Enne Saksamaale suundumist töötas Natalja 10 aastat Carat Baltikumi strateegiajuhina. Dentsu Aegis Network ühendab Baltikumis meediaagentuure Carat ja Vizeum, digiagentuure iProspect ja Isobar ning analüütikaettevõtet Data2Decisions. DAN suuremad kliendid Eestis on Ferrero, Bauhof, Maxima, Mondelez, Mastercard, Berlin Chemie, Eesti Loto, Bigbank, General Motors, Lego, Philips jpt.

Tutvu programmiga ja registreeri end:

www.bestinternet.ee 

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018