Otsitakse selgeid sõnumeid

Kuni 30. septembrini saab aadressil selgesonum.ee esitada selge sõnumi auhinna kandidaate. Juba kolmandat aastat tunnustatakse auhinnaga neid ettevõtteid ja organisatsioone, kelle avalik info lähtub eelkõige kasutaja vajadustest. Võitjatele antakse auhinnad üle 13. oktoobril, rahvusvahelisel selge keele päeval.

Võistlus kutsub märkama kodulehti, lepinguid, kasutusjuhendeid, linnaplaane, plakateid ja muid infosõnumeid, mis on sisult ja vormilt selged ning mida on kerge kasutada. Võistlustööna võib esitada Eesti avaõiguslike ja riigiasutuste, vabaühenduste, eraettevõtete ning eraisikute loodud infosõnumeid nii teksti, pildi kui ka videona. Esitaja võib olla üksikisik või organisatsioon, kandideerida saab ka omaenda tööga.

Eiki Nestor on öelnud: „Selge jutt koos õigete sõnadega on asjadest arusaamise ainus võimalus. Nii võib üks vale sõna seaduses muuta selle kogu mõtet. Ja hiljem ei paranda seda mitte kuidagi.“

Selge sõnumi edendaja auhinna on seni pälvinud Tervise Arengu Instituut ja Riigimetsa Majandamise Keskus oma kampaaniatega, teiste võitjate seas on olnud Tallinna Ülikooli „Ühe minuti loengu“ sari, Maksu- ja Tolliameti korraldus, Nukuteatri plakat, LHV kliendileping, Ragn-Sellsi jäätmeveo teavitus, Raadio 2 saade „Puust ja punaseks“, Keeleklikk ja Vabaõhumuuseumi veebikaart. 2015. aasta võistlusele esitati üle 70 töö.

Lisateave:

selge sõnumi veebileht

selge sõnumi FB

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

EAS otsib oma meeskonda RAHVUSVAHELISE SEKTORITURUNDUSE PROJEKTIJUHTI

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus

30. november 2018