Telia poolt ellu kutsutud idufirmade kiirendi VUNK alustab septembris

VUNKi programmi on osalema oodatud kõik idufirmad ja ettevõtlikud inimesed, keda paelub võimalus mõjutada ja muuta telekomi valdkonnas toimuvat. Tänavu keskendutakse sellistele teemadele nagu asjade internet (reaalaja majandus), digiteerimine ja e-kaubandus (mobiilikaubandus).

Rohkem infot VUNK programmi kohta siit.

VUNK Garage48 hackathon toimub 9.-11. septembril Space X keskuse ruumides Ülemiste linnakus Tallinnas. Hackathonile on oodatud UI/UX disainerid, turundajad, arendajad (back-end, front-end, mobiil) ja visionäärid (founderid), kel on soov arendada enda ideed ja leida uusi meeskonnakaaslasi. Registreerida saab siin.

Hackathonile eelnevad VUNK Idee Garaažid, sarjast viimane toimub 7. septembril Testlio Tallinna kontoris. Ürituse leiad siit.

Eelüritustel on võimalus pitchida ja saada oma äriideele esmast vastukaja, et olla paremini valmistunud programmi järgnevateks etappideks. Eelüritused annavad ka suurepärase võimaluse networkida ja tutvuda nii mentorite kui teiste osalejatega (turundajad, arendajad, disainerid).

VUNK programmi mentorite hulka kuuluvad inimesed nii Telia Eestist kui ka grupist, Garage48-st ja Startup Wise Guysist. Mentoritega saab tutvuda siin.

VUNK Garage48 hackathon on klassikaline 48-tunnine ideest-prototüübini üritus. Tihe programm soosib neid startup’e, kellel on hästi läbimõeldud ideed ning tugevad ja motiveeritud founderid. Hackathoni võitjad pääsevad edasi meeskondade valideerimisse, kust omakorda kõige tugevamad pääsevad kuu aega kestvasse kiirendifaasi.

Lisaks mentorlusele ja Telia kaudu turule pääsemisele on võitjatele ette nähtud ka osalusvaba auhinnaraha 30 000 €. Auhindadest loe täpsemalt siit.
Kõige värskemat infot VUNK programmi kohta saab Facebookist ja Twitterist.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018