Henrik Raave lahkus Taxifyst ja asus tööle agentuuris MUST

Henrik on Musta üks asutajatest (2009), olnud kõik ülejäänud aastad kliendi aga ka vähesel määral nõuandja rollis. Augustist 2016 liitus full-time Musta tiimiga.

“Töötanud olen Eesti Ekspressi turundusjuhina, City Motorsi juhatajana ja Taxify Eesti tegevjuhina. Ma ei ole loomupäraselt väga hea projektijuht aga õpin siin meistritelt nagu Triin, Liis ja Mari-Liis. Ma ei oska kirjutada riigihankeid nagu Margus. Mul ei ole kogemusi meediaostul nagu Dianal ja ma ei oska kujundada nagu Gert, Triin, Joosep ja Liisa. Ma ei oska seda teha - aga selles peitubki agentuuri võlu:) Küll aga on mul peaaegu alati ideid. Kui ma millegi toimimisse usun, siis argumenteerin ja kaitsen. Lähtun turundusasjades põhimõttest: eristu või sure! Soovitan ja tahan teha asju nii, nagu konkurendid ei tee."

"Taxify'd ma täielikult maha ei jäta, vaid konsulteerin neid ka edaspidi peamiselt PR ja sotsiaalmeedia alal."

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018