Balticbestil mängivad muusikat Inga & Leslie Da Bass

Inga
Inga

Loovusfestivali Balticbest galal ja afterparty'l mängivad muusikat INGA & BASS, kuhu kuuluvad Inga Vatsk-Laasner ja Leslie Laasner aka Leslie Da Bass. Pileteid saab osta kuni reede, 19. augustini!

Leslie Da Bass on elektroonilise muusika artist, mitmekordne EMA aasta elektroonilise muusika artist, aasta meesartist, elektropopgrupi HU? lugudekirjutaja ja bassist, kes on igasugu auhindu ja populaarsust võitnud maarjamaa pinnal aastaid. Hetkel on Leslie mitmete munadega pärjatud Utopia üks omanikest ja loovjuht.

Leslie
Leslie

Inga on modell ja Utopia finantsjuht, kes hakkas muusikat mängima mõned aastad tagasi. "Tal on lihtsalt jõhkralt hea maitse," ütleb Leslie. Inga on viimasel ajal astunud üles muusikalise setupiga moedemmidel, koos on nad väikse seti teinud ka Positivusel. Päris oma pidudesari on Ingal ja Lesliel Mustas Puudlis.

"Inga mängib uuemat elektroonikat, verivärsket, sekka mõned üksikud vanemad pommid... mina kütan vinüülidelt ja ainult vinüülidelt enamasti 80ndate elektroonikat, aga ka uuemaid elektroonilisi vaibe ja ka krõbedat dnb kütet," kirjeldab Leslie, mis Balticbestil osalejaid õhtul ees ootab.

Loe, mis on Balticbest ja tule ka! Peole saab osta ka eraldi pääsmeid, selleks kirjuta: silja@best-marketing.com  või helista: +372 53 079 151.

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

EAS otsib oma meeskonda RAHVUSVAHELISE SEKTORITURUNDUSE PROJEKTIJUHTI

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus

30. november 2018

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018