Kuni 31. augustini oodatakse töid Ad Black Sea 2016 reklaami­konkursile

Ad Black Sea reklaamifestival 2016
Ad Black Sea reklaamifestival 2016

Ad Black Sea on rahvusvaheline reklaamifestival, mis toimub 22. - 25. septembril Gruusias, Batumis.

Korraldajate sõnul on tegemist kõige temperamentsema ja külalislahkema festivaliga maailmas. Praegusel hetkel on registreerunud üle 400 osaleja 15st riigist, keda ootab ees neli päeva kestev seminariprogramm, võistlustööde näitus ja analüüs, teineteisega tutvumine, kultuuriprogramm ja lõpuks auhindade tseremoonia koos vägeva peoga. Kõik Eesti agentuurid ja nende looming on Batumisse oodatud.

 Ad Black Sea 2016 international advertising festival

Batumis toimuv reklaamifestival on loovinimeste kohtumispaik, võimalus networkida, jagada ideid ja planeerida suuri ühiseid ettevõtmisi – esindatud on oma ala eksperdid Gruusiast, Ukrainast, Venemaalt, Türgist, Rumeeniast, Bulgaariast ning teistest Euroopa ja Aasia riikidest.

Reklaamtöid saab esitada seitsmes eri valdkonnas 31. augustini:

• FILM & RADIO
• PRINT & POSTERS
• FILM & RADIO CRAFT
• DESIGN & BRANDING
• DIGITAL & MOBILE
MEDIA

• ADVERTISING CAMPAIGNS

Þürii on jagunenud kuude eri tiimi:

• CREATIVE JURY
• FILM & RADIO CRAFT JURY
• DESIGN JURY
• DIGITAL JURY
• MEDIA JURY
• ADVERTISING CAMPAIGNS JURY

Vaata, mis toimus Batumis eelmisel aastal:


Üks esineja, kelle nimi on juba avalikult välja hõigatud, on Borsch Studio loovjuht Andrey Logvin, kes räägib, kuidas saada üle virtuaalsusest ja pöörduda tagasi kommertsteadaannete maailma. Andrey ettekanne “The Christmas balls among rubber women” keskendub above the digital põhimõtetele ja näidetele.

Kuidas osaleda?
Võta ühendust korraldajaga: Olga Pidgorska - project@vrk.org.ua, 0038(044) 490-90-30.
Või külasta festivali kodulehte: adblacksea.com
Uuri nende Facebooki lehte: https://www.facebook.com/AdBlackSea/

Kus festival täpsemalt toimub?
Festival toimub Batumi Hiltoni hotellis, mis asub kesklinna ja ranna vahetus läheduses. Batumisse minekuks on mitu varianti: lähim lennujaam on Batumi International Airport, aga on ka võimalik reisida läbi nende lennujaamade: Tbilisi International Airport, David Agmashenebeli International Airport või Trabzon International Airport (Türgi).

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018