Juunikuu parim trükireklaam oli "Ebamaine"

Juunikuu parimaks trükireklaamiks valiti Eesti Kunstiakadeemia tiimitööna valminud reklaam, mis vormistati EKA moedisaini eksperimentaalvormi näituse "Ebamaine" jaoks. Näitus toimus Tallinna Teletornis.

EKA moedisaini tudeng Kertu Kivisik selgitab, et reklaami loomisel lähtuti asukohast ning näituse kontseptsioonist. Ideeks sai luua midagi müstilist, säilitades puhtus ja lihtsus. Põhirõhk otsustati panna fotodele. Nendele lisatud kujundusega sooviti vihjata näituse välimusele, kus iga tudeng ehitas oma eksponeeritava loomingu ümber struktuurse ja õhulise kesta.

Þürii esindaja Kerstin Raidma ütleb et reklaamis oli kohe tunda Eesti Kunstiakadeemiale omast ja sobilikku disainerikäekirja, samuti eristus ta hästi muust igapäevasest reklaamist, torgates silma puhta ja minimalistliku käsitlusega. Mood ja seda eksponeeriv reklaam peabki käima sammukese ajast ees, pakkuma ilu, uudsust ning ka pisukest ðokki. Tekkis kohe tunne, et reklaam on hästi omaksvõetav sihtgrupile ning tekitab uudishimu teisteski. Julgustaks hea näite esiletõstmisega EKA graafilise disaini tudengeid reklaamivaldkonnas kätt proovima ja silma paistma!

Þürii märkis ära ka Saaremaa Lihatööstuse reklaami (loovagentuur Newton):

... ja Kõrgema Sõjakooli reklaami (loovagentuur DDB):

Eesti juhtivad ajalehed valivad iga kuu parimat trükireklaami. Konkursil osalevad kõik Äripäeva, Õhtulehe, Ekspress Meedia ja Postimees Grupi lehtedes ilmunud reklaamid ja erilahendused, mis eristuvad idee värskuse, kõrge kunstilise ja tehnilise teostuse ning konteksti sobivuse poolest. Töid hindab reklaamiekspertidest koosnev þürii. Aasta parim selgitatakse kuude võitjate seast. Võidureklaami tellinud klienti ootab Cannes Lions 2017 delegaadipakett.

Rohkem infot konkursi kohta saab siit: http://northernlights.ee/reklaamikonkurss

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018