Ehituspoe brändikampaania kui ood kiilaspäisusele

Hornbach reklaam
Hornbach reklaam

Saksa tuntud ehituspood Hornbach pani oma suvekampaania sõnumi tantsima üsna levinud fenomeni, kiilaspäisuse ümber – nende meelest on reklaamimaailm selle nähtuse senini tunnustuseta jätnud. Kampaania nimeks sai Crown of Glory, mis võiks eesti keeles kõlada kui Aupaiste Kroon.

Oma kommunikatsioonis kutsub Hornbach üles mehi kandma kiilaspead uhkusega, viidates sellele, et ka paljud kangelased, iidolid ja loojad on olnud sama välimusega ning neid on ihaldatud ja armastatud. Kampaania loovdirektor toob mõned näited: Goethe, Darwin, Da Vinci, Steve Ballmer, Amir Kassei ja Homer Simpson. Kampaanias kasutatav hashtag #Heldenkranz viitab siledale peanupule kui

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018