PZU uus turundusjuht on Triin Piibor

Triin Piibor
Triin Piibor

Kahjukindlustusseltsi PZU Eesti turundusjuhi kohale asub tänasest Triin Piibor. Triin on turundusega tegelenud viimased 13 aastat, millest üle kümne aasta juhtis ta SEB Pangas erinevaid turunduse- ja kommunikatsiooniprojekte ning aasta töötas EASis rahvusvaheliste sündmuste projektijuhina eesmärgiga aidata kaasa Eesti tuntuse tõstmisele maailmas.

SEB Pangas juhtis Triin eraisikute laenu- ja liisingutoodete turundust ja kommunikatsiooni ning koordineeris mitmeid sponsorlusprojekte ja üritusi, mis võitnud ka turundusauhindu. Triinu koordineeritud SEB sponsorlusstrateegia „SEB – tuliseim spordi toetaja Eestis“ võitis Turundustegu 2010 Grand Prix’ ning SEB töötajatele suunatud ürituse „SEB Moemaja“ eest omistati Kuldmuna üritusturunduse

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018