Balticbesti esinejate hulka lisandus Volvo Trucks turundus- ja kommunikatsiooni­direktor Ingela Nordenhav

Ingela Nordenhav
Ingela Nordenhav

24. augustil astub loovusfestivali Balticbest 2016 turundusele pühendatud päeval üles Volvo Trucks turundus- ja kommunikatsioonidirektor Ingela Nordenhav, kes teeb ettekande teemal "Automotive: Marketing plan for 2017".

Ingela Nordenhav juhib Volvo Trucksi globaalse turunduse osakonda ja on tegelenud uute strateegiate juhtimise ning ettevõtte kommunikatsiooni arendamisega. Viimastel aastatel on Volvo Trucks saanud oma ettevõtte hea kommunikatsiooni eest nii kodumaiseid kui ka rahvusvahelisi auhindu. Nende viraalne videoklipp “The Split”, kus Jean-Claude van Damme kahe liikuva veoki vahel spagaati tegi, viis

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018