Ain Aaviksoo ja Anneli Allik esinesid Cannes Health Lionsil

Ain Aaviksoo ja Anneli Allik
Ain Aaviksoo ja Anneli Allik

Eestlased on Cannes Lionsil lavale sattunud väga harva – eelmisel aastal jäi PM Taavi Rõivase esinemine lennuki hilinemise tõttu ära. Tänavu esinesid Health Lionsi laval Sotsiaalministeeriumi asekantsler Ain Aaviksoo ja Geenivaramu kommunikatsioonijuht Anneli Allik, teemaks innovatsioon Eesti tervishoius.

Ain Aaviksoo rääkis Cannes Health Lions konverentsil digilahendustega toetatud personaalmeditsiini tulevikust. Esitluse osaks oli ka auditooriumile mõeldud DNA-testi demonstratsioon, mille läbiviimist juhendas Tartu Ülikooli Eesti geenivaramu kommunikatsioonijuht Annely Allik.

Vaata esinemisjärgseid peomuljeid siit:

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused