Ülevaade Eesti parimatest sotsiaalmeedia lehtedest 2016

Kuma Design
Kuma Design

Eelmise aasta sügisel alustas Idea Groupi sotsiaalmeedia juht Rene Rumberg Eesti ettevõtete sotsiaalmeedia tegevuse analüüsiga. Ta töötas läbi mitmeid sotsiaalmeedia kontosid ja kanaleid, uuris, millise brändi poolt sotsiaalmeediasse loodud sisu on tasemel, kes saavad keskmisest rohkem tähelepanu ning kaasavad paremini inimesi. Täna on vaatluse all samad küsimused, kuid uued brändid.

Sotsiaalmeedia suurust aitab hästi mõista fakt, et juba aastal 2014 moodustas Facebook umbes 23% kogu globaalsest netiliiklusest. See tähendab, et pea iga neljas internetikülastus sai teoks tänu ja läbi Facebookile. Konkurents sotsiaalmeedias tarbija tähelepanu järele on halastamatu ning võitjaks on see, kes suudab luua paremat sisu ja nii silma jääda. Millised on need Eesti brändid, kelle

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

COMPENSA ELUKINDLUSTUS otsib TURUNDUSE SPETSIALISTI

Compensa Life Vienna Insurance Group SE

31. jaanuar 2019

TELE2 EESTI AS otsib VEEBIANALÜÜTIKUT

Tele2 Eesti AS

21. jaanuar 2019