Cannes Lionsi raames toimub tänavu kolm eri festivali

Maailma suurim loovusfestival Cannes Lions toimub tänavu 18.-25. juunini Prantsusmaal Cannes'is. Sel aastal toimub Cannes Lionsi raames koguni kolm eri festivali: 18.-19. juunini Lions Health, 21.-22. juunini Lions Innovation ning 23.-24. juunini Lions Entertainment. Lions Healthi raames on oodata ettekannet Eesti personaalmeditsiini tulevikuvisioonist.

Cannes Lions on 8 päeva täis loovust, inspiratsiooni, parimate tunnustamist ja networkingut. Inspiratsiooniseminaridest töötubadeni, žürii töö telgitaguste tutvustamisest auhinnatseremooniateni. Maailma suurimale loovusfestivalile kohaselt on esindatud mitmekesine valik maailmanimesid erinevatest valdkondadest. Mustkunstnik David Copperfieldist reklaamikunstniku David

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018