Vizeum Eesti tegevjuhiks sai Siiri Viinapuu

Siiri Viinapuu
Siiri Viinapuu

Alates 1. juunist asus meediaagentuuri Vizeum Eesti tegevjuhi kohale Siiri Viinapuu. Varem on Siiri juhtinud 11 aastat EMT partnerturunduse valdkonda ja Elisa ärikliendi turundust ning töötanud turundusjuhina Elektrum Eestis ja Rademaris. Siiri on õppinud võõrkeeli ja ärikorraldust EBS-s.

“Mul on väga hea meel, et meie grupiga on liitunud järjekordne turundusprofessionaal. Siiri pikaajaline ja edukas turunduskogemus telekomi- ja jaekabandussektorist ning uuenduslik mõtteviis aitab kindlasti luua praegustele ja tulevastele Vizeumi klientidele märkimisväärset konkurentsieelist,” rääkis Dentsu Aegis grupi tegevjuht Siim Saare.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused