Kuidas kohabrändimise abil meelitada talente ja investeeringuid

Põhja-Euroopa tähtsaim kevadsuvine kohabrändimiskonverents käsitleb päeva jooksul kolme peamist teemat: kohabrändimine praktikas (Eindhoveni näitel), talentide ja investeeringute meelitamine ning turism. Tuuakse praktilisi näiteid, kuidas on kohabrändimist protsessina rakendatud ja kuidas teha edukat rahvusvahelist talendijahti.

"Koha brändimine on aina kasvav nähtus üle terve Euroopa ja maailma, kui vaadata kuidas linnad ja riigid võistlevad rahvusvahelise tööjõu, turistide ja investeeringute pärast. See on avalikku ja erasektorit hõlmav strateegiline protsess, mille eesmärk on koha - riigi, linna, äriklastri või teaduspargi - atraktiivsemaks muutmine talentidele ja investeeringutele,” selgitas riikide ja linnade

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018