Tiia Prööm: Mõnikord tekib sisu nagu iseenesest, tuleb osata vaid sellele reageerida

Seesam Insurance AS turundusjuht Tiia Prööm
Seesam Insurance AS turundusjuht Tiia Prööm

Kord jõulupühade eel sõitis üks vanaisa, kes polnud automaatkäigukastiga harjunud, autot parkides Seesami kahjukäsitluse kontori akendesse. Tegemist oli üsna vana sõidukiga, millel polnud kaskokindlustust. Saime teada, et taat oli parasjagu tegemas sõidukiga proovisõitu, sest plaanis kinkida auto oma lapselapsele lubade saamise puhul. Vaatamata õnnetusele ostis härrasmees avariilise sõiduki müügihinnaga ära ning plaanis selle omade kuludega ära remontida. See lugu liigutas meid sedavõrd, et otsustasime spontaanselt taadile auto remondiarve hüvitada, et kingitus saaks ikkagi üle antud. Sisuturundusest räägib Seesam Insurance AS turundusjuht Tiia Prööm.

Kuidas luua kindlustusmaailmas kaasahaaravat sisu?

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018