Autor: Helen Külaots • 6. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine. Case Study: Farmi kõrge ja kõikuva rasvasisaldusega täispiima lansseerimine
Farmi täispiima kampaaniareklaam
Farmi Piimatööstus tõi turule ehtsa, traditsioonilise, naturaalse ja võimalikult vähe töödeldud maapiima. Neil õnnestus ületootmise käes vaevleval piimaturul kindlalt oma kanda kinnitada ja tarbijate poolehoiu võita.
Piimarasv on piima kõige kõikuvam koostisosa ning keskmiselt sisaldab lehmapiim 4 protsenti rasva. Rasvasisaldus sõltub söödaratsioonist, laktatsioonijärgust, aastaajast, loomatõust jm. Täispiim on nagu maapiim, ainult pastöriseeritud, sest piima tervislikkus ja kvaliteet on meie jaoks väga oluline. Farmi täispiima rasvasisaldus on just selline, nagu piimal talust või farmist tulles – mõnikord rohkem, teinekord vähem, jäädes vahemikku 3,8–4,2 %.