Google esitleb Eestis uut tasuta õppekeskkonda Digital Garage

Eestis avatud uus Google’i Digital Garage õppeplatvorm, milles leidub tasuta nõuandeid digitaalse turunduse võimalustest ja äritegevuse kasvatamisest veebis. Programm on mõeldud kõigile, kellel on huvi oma digialaseid teadmisi täiendada, alates üliõpilastest kuni ettevõteteni.

Euroopa Komisjoni andmete põhjal pole peaaegu pooltel eurooplastel piisavaid digioskusi, kuigi neid eeldavad 90% lähituleviku ametikohtadest. Prognooside järgi jääb Euroopa Liidus aastaks 2020 puudulike digioskuste tõttu täitmata umbes 825 000 töökohta.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018