Dava Foods Eesti juht: Eestlane sööb keskmiselt 12 kilo mune aastas

Juha-Pekka Takku
Juha-Pekka Takku

Alates veebruarist kannavad endised Talleggi munad Eggo nime. Seoses kaubamärgi vahetuse ja munapühadega uurisime Dava Foods Eesti tegevjuhi Juha-Pekka Takku käest, miks on uuel brändil selline nimi, kust riigist veel Eggo mune osta saab ja kui eetiline on Dava Foods OÜ munatootmine.

Tallinna külje all Lool asub Eesti suurim farm kaheksa kanalaga, kus munetakse päevas üle 250 000 muna. Soomlastelt eelmisel aastal Tallegi munatootmise ostnud Taani ettevõte Dava Foods võttis veebruaris kasutusele uue brändinime Eggo ning plaanib lähiaastatel investeerida Eesti munatootmisesse viis miljardit eurot, mille eest plaanitakse soetada uut tehnikat ning tuua turule erinevad muna

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018