Aasta Meediategu 2015 Grand prix: Starman ZUUMtv

Aasta Meediategu 2015 autasustamine
Aasta Meediategu 2015 autasustamine

Aasta Meediategu 2015 Grand prix võitis meediaagentuur CMSPHD Starman ZUUMtv kampaania eest, mille tulemusel kasvas ZUUMtv klientide arv võrreldes 2014. aasta sama perioodiga 276 %. Ühtlasi oli see töö ka brand activation kategooria võitja.

Starmani teenuste turundusjuht Katrin Veanes: „Tegemist oli kampaaniaga, kus tuli tõeliselt kiirelt reageerida kõigile meedias toimuvatele uudistele. Valitud meediakanalid toetasid igati kampaania eesmärki. Efektiivne meediakasutus tõi tulemused, mis ületasid prognoositud sihtrühma katvuse. Sihtrühm nägi ja mäletas meie reklaame, seega meediavalik oli õigustatud ning sõnum

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused