Kuldmuna 2015 võitjad saavad White Square Festivalile. Töid saab esitada täna südaööni!

Loovusfestival Kuldmuna 2016 konkursile saab töid esitada veel 3. märtsi südaööni. Kuldmuna võitjad saavad aga aprillis osaleda rahvusvahelisel loovusfestivalil White Square Minskis. Eesti Turunduskommunikatsiooni Agentuuride Liidu (ETKAL) poolt korraldatava konkursi auhinnagala toimub 18. märtsil Saku Suurhallis.

“Ka sel aastal teeme koostööd White Square Festivaliga, mis on üle 1000 võistlustööga üks Ida-Euroopa suurimaid,” selgitas ETKALi tegevjuht Lola Tehver. “14. - 16. aprillil Minskis aset leidev loovusfestival tervitab oma nimekirjas osalustasuta 5 parimat Kuldmuna tööd,” lisas Tehver.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018