Kuidas panna rahvas oma riiki või tarbija brändi armastama? Anna talle põhjuseid.

Magnus Lužkov
Magnus Lužkov

Hetkel on õhk elektrit täis. Eesti mitteametlik (aga kehtiv) slogan on: "Armastan seda maad. Põlgan seda riiki.” Sellised sloganid tekivad siis, kui valitsus unustab oma inimesed ja keskendub iseendale. Eesti valitsus peaks mõtlema: "Mida ma olen täna teinud selleks, et rahvas meie riiki rohkem armastaks? Mis on see järgmine suur põhjus, et inimesed saaksid meile tänulikud olla?".

Kuidas hinnatud brändid südameid võidavad? Nad annavad selleks põhjuseid. Põhjus põhjuse järel. Mõni põhjus paneb käsi plaksutama, mõni naeru lagistama või liigutuspisarat poetama. Mõni äratab imetlust, mõni kergitab enesehinnangut. Iga põhjus, mis kuvandit ehitab, on hea. See põhjus võib olla seotud toote või teenusega, mida bränd pakub, aga ei pruugi.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018

BAUHOF otsib TURUNDUSANALÜÜTIKUT

Bauhof Group AS

26. juuli 2018