Klienditeenindus on ettevõtete uus lahinguväli

Mis toimub Swedbanki, Telia ja Selveri klienditeeninduses? Swedbanki järjekorraautomaadid asendati inimestega, Teliasse helistades on teenindusjärjekord 40 minutit ja Selveri e-poest tellimisel pole tihti vabu aegu kauba kojutoomiseks.

Jerry Gregoire on öelnud, et klienditeenindus on ettevõtete uus lahinguväli, millega konkurentidele tuul alla teha. Eesti turul väärivad viimasel ajal tähelepanu Swedbank, Selver ja ka Telia, kelle klienditeenindusega seotud muutused on tekitanud furoori nii sotsiaalmeedias kui ka näost-näkku vestlustes.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018