Sisuturundus Eesti moodi ehk mis on content marketing ja mis native advertising

Karola Karlson
Karola Karlson

Eesti meediaväljaanded kasutavad sisuturunduse terminit tihti valesti. Seetõttu võttis Karola Karlson ette ja kirjutas selgitava artikli, mis aitab teemat mõista kõigil eesti turundajatel. Mis suunas areneb eesti väljaannete pakutav sisuturunduse-nimeline reklaamteenus ning miks pole content marketing ehk sisuturundus õige termin seda nähtust tähistamaks.

Veetes aega Postimehe või Delfi kodulehel oled kahtlemata märganud rubriiki Sisuturundus. Hiljuti võis näha Elisa tellitud artiklit ka Postimehe paberväljaandes, terve lehekülje ulatuses (Postimees 29.01, “Tahvelarvutit valides tuleb tõsiselt mõelda vajadustele”). Sealjuures oli kasutatud ülejäänud ajalehest erinevat kujundust ning lehekülje ülaäärde märgitud rubriigi nimi: Sisuturundus.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

EAS otsib oma meeskonda RAHVUSVAHELISE SEKTORITURUNDUSE PROJEKTIJUHTI

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus

30. november 2018

EAS otsib välisinvesteeringute keskuse müügitoe meeskonda TURUNDUSSPETSIALISTI

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus

28. november 2018