Keskpärased lahendused toovad keskpäraseid tulemusi

Kert Kangert
Kert Kangert

Tänapäeva tarbija on üha enam mõjutatud interaktiivsetest meediakanalitest, olles pidevas ühenduses enneolematu hulga brändidega. See paneb turundajad täiesti uude olukorda, kus traditsioonilistest lähenemistest enam ei piisa, kirjutab Idea Havas Media tegevjuht Kert Kangert.

Ometi planeerivad paljud ettevõtted lõviosa oma eelarvest traditsioonilistesse makstud meediakanalitesse, et suurendada brändi tuntust ja mõjutada tarbija hoiakuid vahetult enne ostuotsuse tegemist. Märksa vähem keskendutakse kliendiga tugevama sideme loomisele ja selle hoidmisele pärast ostu.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018