Agentuur tõi võileivaprojektiga kokku viis toiduainete tootjat

Esimest korda turundusmaastikul koondas strateegiaagentuur La Ecwador kokku oma viis koostööpartnerit, et minimaalse reklaamikuluga luua ühine projekt. Agentuur pakkus oma partneritele võimalust ühise kampaaniana tutvustada enda tooteid ning pakkuda oma klientidele uusi maitsekooslusi. Koostöös viie kodumaise toiduainete tootjaga sai eile hoo sisse võileivaprojekt “Ideaalne võileib”.

Projekti “Ideaalne võileib” eesmärk on tutvustada viie toiduainete tootja parimaid tooteid, mis ühiselt moodustavad ühe isuäratavalt toitva võileiva. Projektis löövad kaasa Eesti Leivatööstus oma pagaritoodetega, Saaremaa Piimatööstus juustude ja määretega, Nõo Lihatööstus lihatoodetega, Bambona puu- ja köögiviljadega ning

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

JOTEL LTD is looking for a SALES MANAGER

Finesta Baltic OÜ

16. november 2018