5 peamist digiturunduse trendi aastal 2016

Globaalne uuringufirma Millward Brown avaldas hiljuti 2016. aasta digiturunduse trende käsitleva raporti „Digital & Media Predictions 2016“. Hando Sinisalu teeb siinkohal sellest raportist kokkuvõtte.

  1. POLE OLEMAS SELLIST ASJA NAGU DIGITAALMEEDIA

TV, raadio, print, digitaal, mobiil. Selline on üsna juurdunud viis rühmitada meediat. Aastal 2016 see jaotus enam ei päde. Digitaal pole mingi üks ja ühtne meedium. Digitaalturunduse planeerimisel tuleb lähtuda kanali spetsiifikast: eelkõige kontekstist ja viisist, kuidas tarbijad seda konkreetset kanalit

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018