Kuidas küll jõuaks kõik läbi lugeda ja meelde jätta?

Inimese loomulik olek ei ole keskendunud olek, sest me ei suuda koguaeg pingutada. Uuringud näitavad, et keskmiselt vaid 20 protsenti ärkveloleku ajast oleme me keskendunud olekus. Mälutreener Tauri Tallermaa annab lihtsa soovituse: sea endale ajaline piirang, millal peab asi olema läbi loetud. Vaimne võimekus suureneb siis, kui ajaga on kitsas käes.

Tõenäoliselt meil kõigil on riiulil vähemalt üks raamat, mille oleme emotsiooni ajel ostnud lootuses, et jõuaks selle kiirelt läbi lugeda ja sealt saadavad head ideed kohe kasutusele võtta. Ja siis tuleb teine raamat ja kolmaski ning virn aina kasvab ja lootus kaob. Hea kolleeg Raimo Ülavere mainis ühes oma blogis hästi, et kui inimesel jääb midagi tegemata, siis ei ole mitte

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused