Trendid aastaks 2016

Shutterstock
Shutterstock

Aasta algus on suurepärane aeg rääkida trendidest. Kui eelmist aastat jäi kroonima selfiede buum, siis selleks aastaks nähakse ette tormilist rabelemist, ärevust ning muretsemist iseenda ja maailma pärast, kirjutab Idea Groupi Eesti juht Eha Talvist.

Kommunikatsioonigrupp Havas, mida Balti riikides esindab Idea Group, teeb igaks aastaks trendiennustuse. 2015. aasta ennustus nägi ette, et tarbijate käitumist hakkab suuresti mõjutama kõik, mis on seotud indiviidi ja tema individuaalsete vajadustega. Ja eelmise aasta saatsime tõesti mööda märksõna self saatel.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

EAS otsib oma meeskonda RAHVUSVAHELISE SEKTORITURUNDUSE PROJEKTIJUHTI

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus

30. november 2018