Coca-Cola HBC Baltikumi turundusjuht Monika Rajamäe: Anna tarbijale sisu, mida ta saab jagada

Coca-Cola
Coca-Cola

Maailma kõige väärtuslikum joogibränd, suurima fännide arvuga brändi lehekülg Facebookis, armastatud bränd nendegi jaoks, kes ise toodet ei tarbi – kuidas on Coca-Cola end sellisele positsioonile turundanud? „Lähtume sellest, mis on meie tarbijale oluline. Tähtis on anda talle sisu, milles ta saab osaleda ja mida ta saab jagada. Andes õige sisendi, jagab tarbija seda meie eest,“ rääkis Coca-Cola HBC Baltikumi turundusjuht Monika Rajamäe 16. detsembril Best Marketing Clubis.

Kümme aastat Coca-Colas töötanud Rajamäe selgitas, et Coca-Cola kaubamärki omab ning strateegilise turunduse ja reklaami eest vastutab The Coca-Cola Company. Jookide tootmise, jaotuse ja kaubandusturundusega tegelevad aga villijad. Baltikumis villib ja müüb Coca-Cola tooteid maailma suuruselt teine villimispartner, 28 riigis tegutsev Coca-Cola HBC.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

BB Finance Group otsib oma meeskonda turundusjuhti

Arista Executive Search

19. juuli 2018