Coca-Cola HBC Baltikumi turundusjuht Monika Rajamäe: Anna tarbijale sisu, mida ta saab jagada

Coca-Cola
Coca-Cola

Maailma kõige väärtuslikum joogibränd, suurima fännide arvuga brändi lehekülg Facebookis, armastatud bränd nendegi jaoks, kes ise toodet ei tarbi – kuidas on Coca-Cola end sellisele positsioonile turundanud? „Lähtume sellest, mis on meie tarbijale oluline. Tähtis on anda talle sisu, milles ta saab osaleda ja mida ta saab jagada. Andes õige sisendi, jagab tarbija seda meie eest,“ rääkis Coca-Cola HBC Baltikumi turundusjuht Monika Rajamäe 16. detsembril Best Marketing Clubis.

Kümme aastat Coca-Colas töötanud Rajamäe selgitas, et Coca-Cola kaubamärki omab ning strateegilise turunduse ja reklaami eest vastutab The Coca-Cola Company. Jookide tootmise, jaotuse ja kaubandusturundusega tegelevad aga villijad. Baltikumis villib ja müüb Coca-Cola tooteid maailma suuruselt teine villimispartner, 28 riigis tegutsev Coca-Cola HBC.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018