Magnus Luþkov: Eurobest on oma nime väärt

Magnus Luþkov
Magnus Luþkov

Optimist külastas Eurobesti teist korda. Tuleb tunnistada, et ma ise ei ole suur rahvusvaheliste reklaamifestivalide külastaja, aga kohe esimesel korral sai selgeks, et ükski võidutööde järelvaatamine ei asenda kohalkäimist. Oleks küll ka kindlasti päris tore õhtu, kui võtaks kolleegidega ette parimad Belgia õlled ja vaataks internetist häid reklaame, aga on hoopis midagi muud kuulata selle kõrvale kolme päeva jagu tegijate enda kommentaare ja soovitusi.

Where is the party? Olles harjunud koduse Kuldmunaga, olime Antwerpenisse jõudes valmis kohtuma noorte kreiside reklaamiinimestega, kes jooksevad võidukarikad käes mööda koridore. Selle asemel võttis meid vastu küps ja keskendunud Euroopa paremik, kes ülisõbralikult jagas oma kogemusi. Nii esitlustest kui ka muust olekust võis tajuda, et tiimid on pikalt kokku mänginud ning tunnevad ja

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OMNIVA otsib SOTSIAALMEEDIA JUHTI

Eesti Post AS

23. november 2018

HANSAPOST otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Hansapost OÜ

02. detsember 2018

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018