WAZZAP 2015- Muutused on paratamatud. Kui soovid olla edukas siis loo ise trende! Vol. 2

Anne Mauldme
Anne Mauldme

Jõudsime taaskord veendumusele, et Eesti ärisektoritel on palju ühist ja seega suurepärane võimalus üksteiselt õppida. Samuti võiks veel rohkem tegutseda ja turundada koos - näiteks vajavad meelelahutus- ja turismisektor üksteise abi, et tagada Eestisse tuleva külalise hea kogemus kogu reisi vältel. Ning kuidas saaks Taxify pakkuda teenust, kui turul ei oleks korraliku kvaliteediga automarke?

„Mamma“ kaubamärki esindava Saarioinen Eesti turundusjuhi Ruth Aarma sõnul sünnib valmistoidu tarbija ostuotsus 82-l juhul 100-st poes. Seega saab turundaja temaga rääkida ainult leti ees. Tarbija langetab otsuse lähtuvalt hetkeisust, toidu värskusest ja säilivusajast ning ühest küljest soovist proovida uusi asju kui ka harjumus ja rutiin teha kindlaid ja läbiproovitud

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018