Disain on mõtteviis

Velvet Academy
Velvet Academy

Disain on mõtteviis ning igaüks saab seda mõtteviisi loova probleemi lahendamisel kasutada. Eesti Turunduskommunikatsiooni Agentuuride Liidu juht Lola Tehver vestles Amid Moradganjeh’i ja Janno Siimariga, meestega, kes toimetavad igapäevaselt agentuuris Velvet ning kes panid läbi Velvet Akadeemia aluse uutmoodi mõtetviisile.

1. oktoobril lõpetas Velvet Akadeemia esimene lend. Kuue nädala jooksul õppisid mitte-disainerid, millisel kujul on võimalik disain integreerida oma tavapärasesse ellu ning kuidas disaini abil lahendada probleeme ning luua uusi huvitavaid võimalusi.

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

IDEA otsib AD-d

Idea Group

25. november 2018